Saturday, December 21, 2013

Foto: Nativ Bukov


Hledat Sekce Magazín Krása a móda Sex a vztahy Zdraví a životní flightcase warehouse styl Rodina Bydlení Nákupy Horoskopy Soutěže Recepty Poradny Vaše fotky Pohlednice
Uvažujete o nové posteli, protože ta stará už dosluhuje? Současné výrobky nabízejí více než jen čtyři nohy a čtyři rohy . Vyberte si variantu, která vám bude nejvíce vyhovovat.
Optimální délka Optimální postel vám nabídne 90 cm na šířku, případně i více, minimem je 70 centimetrů. A na délku? Standard představuje 200 centimetrů, běžné jsou i rozměry 210 nebo 220 centimetrů. Základní výška od podlahy k posteli se pohybuje kolem 35 až 40 centimetrů, ale mnozí lidé myslí dopředu a rovnou si pořizují postele vyšší, ze kterých se snáz vstává. Více nejen o centimetrech se dozvíte v článku Je lepší vysoká, nebo nízká postele? .
Postele můžou být vybaveny čelem, integrovanými nočními stolky nebo osvětlením, úložnými prostory, ale také třeba kolečky. A nejen romantici možná zvolí postel s nebesy, kterou lze vytvořit doslova na míru modernímu interiéru. 1. K čelu hleď
Postele vybavené čelem jsou trendem poslední doby a právě na nich se designéři lidově flightcase warehouse řečeno mohou vyřádit . Proč? Pokud postel schováte pod přehoz, pak jediné, co z ní bude dobře vidět, je čelo.
Foto: Nábytek Říha U celočalouněné postele Dafné s čelem si můžete vybrat z mnoha vzorů látek, případně i variantu v kůži (cena postele pro rozměr matrace 180 x 200 cm je od 24 190 Kč)
V obchodech jsou k dostání postele s čely s různým náklonem i polohovatelné verze. A proč si dopřát právě postel s čelem? Abyste flightcase warehouse si v ní mohli pohodlně číst knihu nebo sledovat třeba televizi. Čela současně slouží flightcase warehouse jako ochrana stěny, je-li postel u zdi, a pokud ji máte umístěnou v prostoru, pak zase zachytí potenciálně padající polštář nebo i vaši hlavu. Rovněž se prodávají i postele s čely také u nohou, což je však spíše estetická záležitost, připomíná interiérový designér Stanislav Janíček z firmy Free Architects. U jednolůžek mohou být čela doplněna opěrkou po celé jedné délce flightcase warehouse postele.
Protože většina našich domácností se stále potýká s nedostatkem místa, už dlouho je stálicí požadavek zákazníků na úložný prostor. Rodiny, které místo neřeší a mají šatny, volí vzdušnější flightcase warehouse varianty bez úložného prostoru lůžko je lépe odvětrávané a může takzvaně dýchat, vysvětluje Renata Říhová z firmy Nábytek Říha. Pomineme-li zakázkovou výrobu, pak máte na výběr tři základní možnosti: úložný prostor skrytý pod matrací a roštem, k němuž se dostanete flightcase warehouse po odklopení postele, dále variantu šuplíků po stranách (buď jsou součástí postele, flightcase warehouse nebo je lze dokoupit zvlášť) a ještě čelo s poličkami nebo šuplíčky z obou boků.
Foto: FMP-Lignum K posteli Romana z buku si lze pořídit úložný prostor v podobě zásuvek nebo i verzi pro výklopné rošty (samotná postel o rozměrech 180 x 200 cm je k dostání za doporučenou cenu 14 527 Kč)
Foto: IKEA Rám postele Brimnes je z dřevotřísky (postel včetně šuplíků, rozměry 166 x 206 cm za 5490 Kč). K posteli si můžete dokoupit čelo, rovněž s úložným prostorem (za 2490 Kč) 3. S kolečky
Přestože to není obvyklé, některé modely postelí jsou vybavené kolečky s brzdami. Díky nim se pak s postelí jednoduše manipuluje, aniž byste si zničili podlahu. Kolečka flightcase warehouse však většinou mají rozkládací křesla nebo gauče určené na příležitostné spaní.
Foto: Nativ Buková postel Nero je vybavená kolečky s brzdou, ovšem kdo chce, může je nahradti nerezovými nohami (postel o rozměrech 180 x 200 cm od 23 405 Kč) Zeptejte se Není pravda, že si musíte koupit na chlup stejnou postel, kterou vidíte v nábytkovém studiu. Její velikost podobně jako třeba materiál potahu, moření

No comments:

Post a Comment